Twan van Vugt Bouwwerken aannemingsbedrijf

Bouwbedrijf Twan van Vugt Timmerwerk.
Twan van Vugt gereedschaptimmeren

Bij aannemingsbedrijf Twan van Vugt in Odiliapeel kunt ook terecht voor uw timmerwerk. Dit aannemingsbedrijf kan voor u al uw timmerwerk maken of laten maken. Of het nu afhangen van deuren is, of een complete houten constructie. Tot het leggen van gordingen, balklagen en maken van houten schuttingen. Ook het benodigde stelwerk zoals metselprofielen voor metselwerk is dagelijks werk voor dit bouwbedrijf. Bekistinging maken voor funderingen, betonbalken en vloeren is gesneden koek voor deze allround vakman.

Kortom, deze metselaar kan al het benodigde timmerwerk voor uw nieuwbouw, verbouw of aanbouw perfect regelen. Korte lijnen met u als opdrachtgever en de aannemer Twan van Vugt zorgen er voor dat snel ingesprongen kan worden op veranderende situaties. Immers bouwen en verbouwen gaat soms gepaard met leuke en minder leuke verrassingen.

Ook voor contructietimmerwerk kunt bij Twan van Vugt goed advies krijgen en uit laten voeren. Voordeel van Twan van Vugt eenmansbedrijf is, dat lijnen altijd kort blijven, ook op lange termijn.

 Twan van Vugt timmerwerk 1Twan van Vugt timmerwerk 2Twan van Vugt timmerwerk 3Twan van Vugt

 

We hebben 4 gasten en geen leden online

Twan van Vugt Bouwwerken tel 0413-274592 mobiel 06-12910032

Copyright © 2015. All Rights Reserved.