Twan van Vugt bouwbedrijf aannemingsbedrijf bouwwerken Tegelwerk

Twan van Vugt bouwbedrijf aannemingsbedrijf bouwwerken Tegelwerk.

 

Uw badkamer verbouwen en nieuwe tegels op de vloer en tegen de wand? U bent aan het juiste adres. Twan van Vugt aannemingsbedrijf Odiliapeel kan deze klus voor u klaren van begin tot eind. Slopen van oude badkamer zal gebeuren zonder overbodige overlast en met respect voor uw woning. Afval etc zal keurig worden afgevoerd en uw badkamer zal omgetoverd worden in een staaltje vakwerk. Uw keuze van tegels en sanitair zal gerespecteerd worden en indien u daar behoefte aan heeft zal het nodige advies worden gegeven door bouwbedrijf Twan van Vugt.

Maar ook uw kamer, keuken of totale vloeroppervlak kan door Twan van Vugt bouwwerken gemaakt worden. In de specie, lijmen of op uw terras in het zand of gestabiliseerd zand. Alles is mogelijke en deze vakman is gewend om te werken met de nieuwste materialen en gereedschappen. Oud vakmanschap gecombineerd met moderne technieken geeft u alleen maar voordelen.

Twan van Vugt werkt samen met de beste vaklui op het gebied van sanitair, vloerverwarming etc. Dus u krijgt alleen betrouwbare vaklui over de vloer. U verbouwing van badkamer of vloer uit handen geven aan Twan van Vugt bouwbedrijf, geeft zekerheid en garantie voor een goed resultaat.

Twan van Vugt Tegelwerk1Twan van Vugt Tegelwerk2Twan van Vugt Tegelwerk5Twan van Vugt Tegelwerk7Twan van Vugt Tegelwerk8Twan van Vugt Tegelwerk4Twan van Vugt Tegelwerk6Twan van Vugt Tegelwerk9Twan van Vugt Tegelwerk3

 

We hebben 5 gasten en geen leden online

Twan van Vugt Bouwwerken tel 0413-274592 mobiel 06-12910032

Copyright © 2015. All Rights Reserved.