Twan van Vugt bouwwerken specialistisch metselwerk

Twan van Vugt bouwwerken aannemingsbedrijf bouwbedrijf Specialistisch Metselwerk

Soms is het nodig een echte vakman aan het werk te hebben. Het oude vakmanschap van metselaar is Twan van Vugt uit Odiliapeel op het lijf geschreven. Uw dure stenen of steen met een afwijkende vorm zijn in goede handen. Herstellen van bestaand metselwerk, of helemaal nieuw werk, schoon metselwerk of muren die gestuct moeten worden, het resultaat is altijd een staaltje van vakmanschap.

Het mooie vak van metselaar heeft Twan van Vugt geleerd op de toen nog bestaande ambachtschool en van zijn vader. Dat heeft er toe geleid dat Twan van Vugt in staat is om voor u een mooie toog, bar, of een sfeervolle open haard te metselen. Ook rollagen komen vaak voor in metselwerk en hiervoor is vakkennis en ervaring nodig. Rechtoe rechtaan metselwerk kan heel mooi zijn maar een z.g. muizentand in uw topgevel geeft uw woning extra cachet en een meerwaarde voor uw kostbare bezit. Zie eerste foto. 

Ook het metselen van ronde of aparte vormen behoort tot de mogelijkheid, maar vereisen wel het nodige vakmanschap. Twan van Vugt garandeerd u een staaltje van perfectie als het om specialistisch metselwerk gaat. Alle gangbare maar ook oude metselverbanden zijn mogelijk.

Twan van Vugt metselwerk4Twan van Vugt Specialistisch metselwerk1Twan van Vugt Specialistisch metselwerk2Twan van Vugt Specialistisch metselwerk3Twan van Vugt Specialistisch metselwerk4Twan van Vugt Specialistisch metselwerk5Twan van Vugt Specialistisch metselwerk6Twan van Vugt Specialistisch metselwerk7Twan van Vugt

We hebben 5 gasten en geen leden online

Twan van Vugt Bouwwerken tel 0413-274592 mobiel 06-12910032

Copyright © 2015. All Rights Reserved.