Twan van Vugt Bouwwerken aannemingsbedrijf Metselwerk

Twan van Vugt aannemingsbedrijf bouwbedrijf metselwerk.

 

Schansmuren, aanbouw, verbouw of nieuwbouw, bijna altijd zal er wel gemetseld moeten worden. Met Twan van Vugt bouwwerken over de vloer bent u er zeker van dat uw dure stenen in goede handen zijn. Aansluiten op bestaand metselwerk, of helemaal nieuw werk, schoon metselwerk of muren die gestuct moeten worden, het resultaat is altijd een staaltje van vakmanschap. Ook het voorbereidend werk om te kunnen metselen, zoals het stellen van mestselprofielen, fundering etc. kunt u gerust over laten aan de allround vakman Twan van Vugt.

De keuze van de stenen ligt meestal bij de opdrachtgever, maar de keuze hoe deze verwerkt worden kunt u rustig aan Twan van Vugt bouwbedrijf over laten. De juiste verhoudingen in de specie, met de juiste verhouding van steen en voeg, zorgt voor perfect metselwerk waar het voegbedrijf of stucadoor nier over zal klagen. Immers, een goed begin is het halve werk.

Handvormstenen, strengpersstenen, kalkzandstenen, of oude Maastrichtse Moppen, deze metselaar heeft ze allemaal al wel eens verwerkt. Door niet aflatend vakmanschap zal uw muur een stevig bouwwerk worden. 

De jarenlange ervaring als metselaar op de vele projecten in de omgeving van Uden, Volkel en Odiliapeel stellen Twan van Vugt niet snel voor een probleem. Vele duizenden stenen zijn al door zijn handen gegaan en liggen al jaren muurvast op hun plaats. Snel en accuraat wordt uw metselwerk afgeleverd als een werkstuk waar een 10 voor wordt gegeven.

 Twan van Vugt metselwerk1Twan van Vugt metselwerk2Twan van Vugt metselwerk3Twan van Vugt metselwerk4Twan van Vugt

We hebben één gast en geen leden online

Twan van Vugt Bouwwerken tel 0413-274592 mobiel 06-12910032

Copyright © 2015. All Rights Reserved.